شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

شکایت جمهوری خواهان از شمارش زودهنگام آرا در فیلادلفیا

شمارش آرای پُستی در شهر فیلادلفیا در ایالت پنسیلوانیا آمریکا آغاز شد، امری که شکایت جمهوریخواهان را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شمارش آرای پُستی در شهر فیلادلفیا واقع در ایالت پنسیلوانیا در آمریکا هم اکنون آغاز شده است.

 

این در حالی است که نخستین صندوق رای‌گیری امروز ساعت ۵ صبح به وقت محلی (ساعت ۱۰ به وقت بین المللی) در ایالت «ورمونت» در شرق آمریکا باز شد.

 

از سوی دیگر شبکه تلویزیونی بلومبرگ با انتشار خبری اعلام کرد که جمهوریخواهان آمریکا از شمارش زودهنگام آراء در فیلادلفیا شکایت کرده اند.

 

بر این اساس، جمهوریخواهان در ایالت «پنسیلوانیا» از مسئولان برگزاری انتخابات در شهر فیلادلفیا به دلیل آنچه آنها شمارش «غیرقانونی» آرای پستی قبل از «روز انتخابات» نامیدند، شکایت کرده اند.

 

به گزارش روزنامه تلگراف، در این دُور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، علاوه بر تعیین تکلیف ۴۳۵ کُرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا، رئیس‌جمهور در ۴ سال آینده آمریکا مشخص خواهد شد.

 

گفتنی است، رسانه های آمریکا تعداد آرای پُستی در انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را نزدیک به ۱۰۰ میلیون اعلام کرده اند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر